Ohjeet majoittumiseen

Majoittuminen on mahdollista 100 metrin päästä kentältä sijaitsevassa Muistolan koulussa osoitteessa Nuupalankatu 28. Yöpymismaksu on 15 euroa/urheilija sisältäen aamupalan.

Majoittuminen tapahtuu koulun luokissa omilla patjoilla ja omissa makuupusseissa. Yön ajan koululla on valvonta. Yöpyjät ovat vastuussa tiloista yöpymisen ajan eli ovat korvausvelvollisia, jos koulun tilat vaurioituvat majoituksen aikana. Yöpyjät vievät roskat ja huolehtivat tilojen yleisestä siisteydestä poistuessaan majoitustiloista.

Majoittuminen on mahdollista perjantaina kello 18.00 alkaen. Majoittujien on oltava paikalla viimeistään kello 22.00 mennessä. Majoitusvaraus tehdään SUL:n sähköisellä lomakkeella. Majoitus maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä Vammalan seudun Voiman tilille FI 2751450320006500. (Viestikenttään Majoitus/)

Majoitustilassa on oltava yksi aikuinen huoltaja/luokkahuone (n. 20 majoittujaa/luokka). Seurat ilmoittavat vastuuhenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä tarkan majoittujien määrän majoittumisen yhteydessä. Samalla jaetaan aamupalaliput majoittujille.

Yöpymispaikat on tyhjennettävä ja siivottava ennen kilpailun alkua eli lauantaina kello 10.30 mennessä.

Comments are closed.