Kilpailut ja lisenssit

Kilpailuihin ilmoittautuminen (kaudella 2017-2018)

VSV:n hiihtäjät ilmoitetaan seuran toimesta keskitetysti kaikkiin kansallisiin kilpailuihin, oman piirin piirikunnallisiin kisoihin sekä junnucupin kisoihin. (piirikunnalliset kilpailut ovat tarkoitettu aina vain ko. piirin hiihtäjille, sen sijaan kansalliset kilpailut ovat aina kaikille avoimia kilpailuita)

Toimi näin:
Katso kilpailun ajankohta ja tiedot Hiihtoliiton kilpailukalenterista, Satakunnan hiihdon kilpailukalenterista, hiihtäjälehdestä tai järjestävän seuran nettisivuilta.

Ilmoittaudu seuran nettisivuilla olevan lomakkeen kautta.
http://www.vammalanseudunvoima.fi/hiihto/kilpailuihin-ilmoittautuminen/

Huom! Viimeistään neljä arkipäivää ennen kisajärjestäjän viimeistä ilmoittautumispäivää!

________________________________________

Lisenssin hankinta (kaudella 2017-2018)

Lisenssit hankkii Jonna Karimäki, yht.tiedot alla:
puh. 050 373 3112
valimaajonna(at)gmail.com

Hiihdon kausimaksuun sisältyy vakuutukseton kilpailulisenssi tai Skipassi lasten ja nuorten sarjoissa hiihtäville.
Aikuisten sarjoissa hiihtävät maksavat lisenssin itse.

Nuorten Skipassi on tarkoitettu 18-vuotiaille ja nuoremmille ja aikuisten Skipassi 19 – 70 –vuotiaille. Skipassiin sisältyy aina ryhmävakuutus. Maastohiihdossa Skipassi oikeuttaa osallistumaan piiri-, alue- ja seuratason kilpailuihin, oman seuran järjestämään kansalliseen kilpailuun sekä Hopeasomman loppukilpailuun. Myös maastohiihdon veteraanien SM-kilpailuihin osallistumiseksi riittää Skipassi. 12-vuotiaat ja nuoremmat saavat osallistua kansalliseen ja sitä ylempään kilpailuun Skipassilla.

Kilpailulisenssi on pakollinen yli 12-vuotiailla kansallisiin kilpailuihin oman piirin ulkopuolella sekä kansallista tasoa ylemmissä kilpailuissa.

HUOM! Kilpailulisenssit (A,B ja C) voi ostaa vakuutuksen kanssa tai ilman. Jos haluat vakuutuksen, ilmoita Jonnalle! Seura ei maksa vakuutusta (tai muita lisenssin ”lisätuotteita”), eli se laskutetaan urheilijalta.
Jos sinulla on ollut lisenssi viime vuonna, riittää tiedoksi pelkästään oma nimi ja lisenssityyppi.
Jos olet uusi lisenssin hankkija liitä viestiin seuraavat tiedot:
Nimi, sotu (täydellinen!), osoite, puhelin, sähköpostiosoite ja lisenssityyppi. Erilaiset lisenssivaihtoehdot ja niiden tarkemmat selitykset löytyvät Hiihtoliiton sivuilta.

Comments are closed.