Matkalasku

Käytä seuraavan linkin takaa löytyvää xls-tiedostoa matkalaskun pohjana: matkalasku

Vammalan seudun Voiman matkustus– ja majoitussääntö

Matkakorvaukset:

Seura maksaa kilometrikorvauksena 15 snt/km + 1 snt lisämatkustaja. Johtokunnan erillispäätöksellä voidaan maksaa korkeampi korvaus, kuitenkin enintään voimassa oleva korkein verohallinnon hyväksymä veroton kilometrikorvaus.
Matkakorvaus maksetaan oman ikäluokan SM-kisamatkoista, kuitenkin niin, että maksimikilometrikorvaus vuosittain on 2000km /kilpailija.
Pm – tai aluemestaruuskilpailuista maksetaan kilometrikorvaus vain, jos yhteiskuljetusta ei ole järjestetty seuran puolesta. Edustajana piirin tai liiton kokouksissa sama korvaus

Majoituskorvaukset:

Nuorten SM-kisoissa (13 – 22) on tavoitteena, että käytetään kilpailujärjestäjän organisoimaa halvinta majoitusmahdollisuutta. Ellei tätä ole käytettävissä tai kilpailija haluaa majoittua muualla, korvataan 50 euroa/vrk /kilpailija ja 50 euroa/vrk välttämätön huoltaja. Seura maksaa urheilijaa kohti vain yhden huoltajan/valmentajan kustannukset. Sama koskee myös viestijoukkueita. Mahdollisista poikkeamista on sovittava erikseen ko. jaoston puheenjohtajan kanssa.
Edustettaessa seuraa aikuisten SM – kisoissa on lähtökohtaisesti käytettävä halvinta kohtuudella käytettävissä olevaa majoitusvaihtoehtoa. Aikuisurheilijalle seura korvaa majoituskorvauksena yöpymisestä korkeintaan 100 € vuorokausi. Mahdollisista poikkeamista on sovittava erikseen ko. jaoston puheenjohtajan kanssa.

Ruokailukorvaukset:

Tavoitteena on, että käytetään kilpailujärjestäjän organisoimaa ruokailumahdollisuutta.
Seura korvaa aamupalan ja yhden aterian/vrk sekä kilpailijalle että välttämättömälle huoltajalle kuittien mukaan.

Päivärahat:

Seura ei maksa päivärahoja.

Korvausten hyväksyntä:

Urheilijoiden, urheilijoiden huoltajien ja jaostojen jäsenten matkalaskut hyväksyy jaoston puheenjohtaja. Jaostojen puheenjohtajien, seuran puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten matkalaskut hyväksyy seuran puheenjohtaja tai muu seuran nimenkirjoitusoikeuden haltija.

Comments are closed.